Looër Enk

Looër Enk
UitvoerderBPD
FaseFase 3-1

Wil jij graag wonen in de wijk Looer Enk in Leesten Oost? Bekijk dan nu de eerste impressies van de nieuwste fase.

Tijd voor de volgende fase

Nu alle woningen type Esdoorn zijn verkocht is het hoog tijd voor de volgende fase in Looer Enk. In fase 3-I komen maar liefst 30 woningen in het aanbod. Hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Jong of oud, Looer Enk is voor iedereen een heerlijke plek om thuis te zijn! Wil jij wonen op steenworp afstand van natuurgebied de Hoge Veluwe en het stadshart van Zutphen, in een autoluwe omgeving vol speelse waterpartijen en talloze bruggetjes?

Lees meer over dit project >

Het Berghege

Het Berghege
UitvoerderHegeman Bouwteam
StatusIn verkoop

Tegen het buitengebied van Vorden en Warnsveld aan, op loopafstand van het winkelcentrum Leesten en op fietsafstand van de prachtige historische binnenstad van Zutphen ligt het gebied Het Berghege. Het betreft 29 fraaie kavels, 13 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen. De twee-onder-een-kap- kavels zijn inmiddels allemaal al verkocht.

Droomt u al heel lang van uw eigen, unieke woonhuis?

Dan is dit wellicht uw kans. Samen met Hegeman bouwteam kunt u namelijk uw eigen huis ontwerpen en bouwen met hun persoonlijke bouwbegeleiding. Zie hun als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische bouwrapporten en aannemingsovereenkomsten.

Interesse?

Op de website kunt u enkele voorbeeldwoningen bekijken (incl. prijzen) en een art impression van de wijk. Graag benadrukken wij dat ieder ontwerp op maat wordt gemaakt en de mogelijkheden dus groot zijn.

Bezoek de website van Hegeman Bouwteam en maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken.

Bekijk hier de artist impression beelden >

Lees meer over dit project >

Esprit

Esprit
UitvoerderEsprit Projectontwikkeling
StatusIn verkoop

Mooi project op de Looer Enk te Zutphen, waarbij het verloop van de enk zoveel mogelijk intact is gelaten. Met name de afwatering is hier een uitdagend element, wat samen met de gemeente vorm is gegeven.

Lees meer over dit project >
Logo Leesten is TOP

WoonInfoCentrum (WIC)
Vandaag is het WIC gesloten, maak een afspraak >

Reacties van bewoners

"Het is een erg gezellige wijk. Dit komt doordat de wijk zo netjes is aangelegd, maar zeker ook door onze buren. Als we hulp nodig hebben, staan ze altijd klaar. We zijn ook erg blij met het winkelcentrum. Lekker dichtbij en veel winkels."
Geurt en Marie, 55 jaar

"De wijk is voor de kinderen ideaal. Het is heerlijk rustig en de kinderopvang en de toekomstige basischool zitten om de hoek. We hebben een ruime woning en de ontsluitingswegen zijn goed."
Jessica, 32 jaar

"Ik vind het fijn dat de wijk zo schoon is. Alles is modern en nieuw. Ik woon in een appartement tegenover het winkelcentrum. Ideaal!"
Rob, 30 jaar

"Ik ben een echte natuurgek, dus ik vind het heel gaaf dat er zoveel natuur in en rondom de wijk is. Ik kan overal makkelijk komen op mijn fiets omdat er zoveel fietspaden zijn. En als ik in het weekend ga stappen in het centrum ben ik daar in een kwartiertje."
Hermen, 20 jaar

"Het is gewoon fijn wonen in deze wijk. Alles zit in de buurt en we hebben erg goede buren. Iedereen is erg betrokken bij de wijk en bij elkaar. Dat vind ik belangrijk aan een buurt."
Sarah, 43 jaar 

Speciaal voor bewoners is er de website www.leesten.info. Hier vindt u nog meer informatie over de wijk en kan u in contact komen met andere bewoners.

Bewoners Leesten Oost

Straat Leesten Oost