Type Esdoorn

Type Esdoorn
UitvoerderBPD
StatusIn verkoop
FaseFase 2

Op de grens van het Gelderse groene landschap ligt de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Leesten-Oost. Met een eigen winkelcentrum, volop voorzieningen voor kinderen en allerlei recreatiemogelijkheden, is Leesten-oost een dorp op zich. Hier voelt jong en oud zich thuis.

Bij de rijwoningen van type Esdoorn zijn de keuken en badkamer inbegrepen. Je hebt alle ruimte om hieraan je eigen draai te geven, waardoor deze ruimtes goed passen bij de rest van je interieur. Bijkomen voordeel is dat je nauwelijks meer hoeft te klussen. Zo kun je het huis na de oplevering heel eenvoudig tot je eigen thuis maken!

Lees meer over dit project >

Quirijn

Quirijn
UitvoerderQuirijn
StatusIn verkoop

Via openslaande deuren de tuin in lopen, uitgebreid koken in de grote keuken of ontspannen werken vanuit je ruime werkkamer. Kiezen voor een woning in Quirijn is kiezen voor maatwerk. Jij vertelt hoe je wilt leven en wij ontwerpen jouw huis. Nu nog aantrekkelijker omdat we door gewijzigde rentetarieven de prijzen van deze kavels fors hebben verlaagd.

Lees meer over dit project >

Het Berghege

Het Berghege
UitvoerderHegeman Bouwteam
StatusIn verkoop

Tegen het buitengebied van Vorden en Warnsveld aan, op loopafstand van het winkelcentrum Leesten en op fietsafstand van de prachtige historische binnenstad van Zutphen ligt het gebied Het Berghege. Het betreft 28 fraaie kavels, 12 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen.

Droomt u al heel lang van uw eigen, unieke woonhuis?
Dan is dit wellicht uw kans. Samen met Hegeman bouwteam kunt u namelijk uw eigen huis ontwerpen en bouwen met hun persoonlijke bouwbegeleiding. Zie hun als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische bouwrapporten en aannemingsovereenkomsten.   

Voorbeeld mogelijkheden

Vrijstaande huizen kennen een bouwsom vanaf 250.000 euro naast de kavelprijs. Voor een twee onder een kap woning kunt u denken aan een totaalbedrag vanaf 365.000 tot 385.000 afhankelijk van de grootte van het kavel en de soort woning daarop.   

Let op: dit is een prijsindicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Interesse?
Bezoek de website van Hegeman Bouwteam en maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken.   

Lees meer over dit project >

Esprit

Esprit
UitvoerderEsprit Projectontwikkeling
StatusIn verkoop

Mooi project op de Looer Enk te Zutphen, waarbij het verloop van de enk zoveel mogelijk intact is gelaten. Met name de afwatering is hier een uitdagend element, wat samen met de gemeente vorm is gegeven.

Lees meer over dit project >

De Groene Enk huur (fase 2)

De Groene Enk huur (fase 2)
UitvoerderKoopmans Bouwgroep
FaseFase 2

Fase 1 is succesvol verhuurd. De bouw van 16 woningen in fase 2 is gestart in week 44 2017 en zullen eind april/begin mei 2018 (o.v.b.) worden opgeleverd.

Interesse?

Wil jij ook comfortabel huren in het kindvriendelijke, groene en gezellige Leesten-Oost? In De Groene Enk kan het! De woningen zijn te huur met een vanaf-prijs van € 840,- per maand.

Om in aanmerking te komen voor één van deze schitterende huurwoningen wordt een inkomenseis gehanteerd. Voor meer informatie over deze woningen en de inkomenseis kunt u contact opnemen met de verhuurmakelaars.

www.degroeneenk.nl

ACM Vastgoed Management BV
024 382 00 08
hureninzutphen@acmvgm.nl
hurenbijacm.nl
Thoma Post Makelaars Zutphen
0575 51 54 04
zutphen@thomapost.nl
thomapost.nl
Lees meer over dit project >
Logo Leesten is TOP

WoonInfoCentrum (WIC)

Reacties van bewoners

"Het is een erg gezellige wijk. Dit komt doordat de wijk zo netjes is aangelegd, maar zeker ook door onze buren. Als we hulp nodig hebben, staan ze altijd klaar. We zijn ook erg blij met het winkelcentrum. Lekker dichtbij en veel winkels."
Geurt en Marie, 55 jaar

"De wijk is voor de kinderen ideaal. Het is heerlijk rustig en de kinderopvang en de toekomstige basischool zitten om de hoek. We hebben een ruime woning en de ontsluitingswegen zijn goed."
Jessica, 32 jaar

"Ik vind het fijn dat de wijk zo schoon is. Alles is modern en nieuw. Ik woon in een appartement tegenover het winkelcentrum. Ideaal!"
Rob, 30 jaar

"Ik ben een echte natuurgek, dus ik vind het heel gaaf dat er zoveel natuur in en rondom de wijk is. Ik kan overal makkelijk komen op mijn fiets omdat er zoveel fietspaden zijn. En als ik in het weekend ga stappen in het centrum ben ik daar in een kwartiertje."
Hermen, 20 jaar

"Het is gewoon fijn wonen in deze wijk. Alles zit in de buurt en we hebben erg goede buren. Iedereen is erg betrokken bij de wijk en bij elkaar. Dat vind ik belangrijk aan een buurt."
Sarah, 43 jaar 

Speciaal voor bewoners is er de website www.leesten.info. Hier vindt u nog meer informatie over de wijk en kan u in contact komen met andere bewoners.

Bewoners Leesten Oost

Straat Leesten Oost