Logo Leesten is TOP

WoonInfoCentrum (WIC)
Vandaag is het WIC gesloten, maak een afspraak >

Reacties van bewoners

"Het is een erg gezellige wijk. Dit komt doordat de wijk zo netjes is aangelegd, maar zeker ook door onze buren. Als we hulp nodig hebben, staan ze altijd klaar. We zijn ook erg blij met het winkelcentrum. Lekker dichtbij en veel winkels."
Geurt en Marie, 55 jaar

"De wijk is voor de kinderen ideaal. Het is heerlijk rustig en de kinderopvang en de toekomstige basischool zitten om de hoek. We hebben een ruime woning en de ontsluitingswegen zijn goed."
Jessica, 32 jaar

"Ik vind het fijn dat de wijk zo schoon is. Alles is modern en nieuw. Ik woon in een appartement tegenover het winkelcentrum. Ideaal!"
Rob, 30 jaar

"Ik ben een echte natuurgek, dus ik vind het heel gaaf dat er zoveel natuur in en rondom de wijk is. Ik kan overal makkelijk komen op mijn fiets omdat er zoveel fietspaden zijn. En als ik in het weekend ga stappen in het centrum ben ik daar in een kwartiertje."
Hermen, 20 jaar

"Het is gewoon fijn wonen in deze wijk. Alles zit in de buurt en we hebben erg goede buren. Iedereen is erg betrokken bij de wijk en bij elkaar. Dat vind ik belangrijk aan een buurt."
Sarah, 43 jaar 

Speciaal voor bewoners is er de website www.leesten.info. Hier vindt u nog meer informatie over de wijk en kan u in contact komen met andere bewoners.

Bewoners Leesten Oost

Straat Leesten Oost