Wonen op de Bolle Enk

Wonen op de Bolle Enk
UitvoerderVan Campen Bouwgroep
StatusIn verkoop

Wonen op de Enk

Wonen op de Enk
UitvoerderKalliste
StatusIn verkoop

Ruim en groen wonen in een hof in Zutphen

De locatie in het uiterste noorden van Leesten Oost in Zutphen zal worden omgevormd tot een hoogwaardig hof met duurzame woningbouw.

Waar de opzet van Leesten Oost zich kenmerkt door vooral lange straten, wordt het noordelijke deel op een ontspannen, organische wijze ingevuld. De woningen (twee-onder-een-kap en vrijstaand) liggen op de voormalige enk (een oude akker).

De verkoop is gestart!

Je kan je nu inschrijven voor jouw droomhuis. Bezoek onze website voor de prijslijst, technische omschrijving en alle mogelijkheden.
 
Bij vragen kun je ons bereiken via zutphen@kalliste.nl of via telefoonnummer 088 – 100 9500.

Lees meer over dit project >

Looër Enk

Looër Enk
UitvoerderBPD
FaseFase 3-1

Wil jij graag wonen in de wijk Looer Enk in Leesten Oost? Bekijk dan nu de eerste impressies van de nieuwste fase.

Tijd voor de volgende fase

Nu alle woningen type Esdoorn zijn verkocht is het hoog tijd voor de volgende fase in Looer Enk. In fase 3-I komen maar liefst 30 woningen in het aanbod. Hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Jong of oud, Looer Enk is voor iedereen een heerlijke plek om thuis te zijn! Wil jij wonen op steenworp afstand van natuurgebied de Hoge Veluwe en het stadshart van Zutphen, in een autoluwe omgeving vol speelse waterpartijen en talloze bruggetjes?

Lees meer over dit project >

Het Berghege

Het Berghege
UitvoerderHegeman Bouwteam
StatusIn verkoop

Tegen het buitengebied van Vorden en Warnsveld aan, op loopafstand van het winkelcentrum Leesten en op fietsafstand van de prachtige historische binnenstad van Zutphen ligt het gebied Het Berghege. Het betreft 29 fraaie kavels, 13 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen. De twee-onder-een-kap- kavels zijn inmiddels allemaal al verkocht.

Droomt u al heel lang van uw eigen, unieke woonhuis?

Dan is dit wellicht uw kans. Samen met Hegeman bouwteam kunt u namelijk uw eigen huis ontwerpen en bouwen met hun persoonlijke bouwbegeleiding. Zie hun als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische bouwrapporten en aannemingsovereenkomsten.

Interesse?

Op de website kunt u enkele voorbeeldwoningen bekijken (incl. prijzen) en een art impression van de wijk. Graag benadrukken wij dat ieder ontwerp op maat wordt gemaakt en de mogelijkheden dus groot zijn.

Bezoek de website van Hegeman Bouwteam en maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken.

Bekijk hier de artist impression beelden >

Lees meer over dit project >

Esprit

Esprit
UitvoerderEsprit Projectontwikkeling
StatusIn verkoop

Mooi project op de Looer Enk te Zutphen, waarbij het verloop van de enk zoveel mogelijk intact is gelaten. Met name de afwatering is hier een uitdagend element, wat samen met de gemeente vorm is gegeven.

Lees meer over dit project >
Logo Leesten is TOP

WoonInfoCentrum (WIC)
Vandaag geopend van 14:00 t/m 17:00 uur

Leesten-Oost groeit

Leesten-Oost groeit

Met een eigen winkelcentrum, volop voorzieningen voor kinderen en allerlei recreatiemogelijkheden, is Leesten-Oost een dorp op zich. Hier voelt jong en oud zich thuis. De vraag naar woningen is dan ook groot. BPD Ontwikkeling bouwt in Leesten-Oost een uiteenlopende mix van nieuwbouwwoningen. De luchtfoto geeft een mooi overzicht van de bouw.

Het Loöer Woud

In deelgebied het Loöer Woud zijn in 2018 de laatste vrije kavels verkocht. Op deze kavels konden de eigenaren hun vrijstaande droomhuis laten bouwen. Bouwbedrijf Brummelhuis begeleidde hen hierbij.

Het Loöer Enk

In het Loöer Enk, tussen de Canadasingel en de Housestraat, zijn vlak na de zomervakantie 30 woningen in de verkoop gekomen. Het gaat om hoek-, tussen- en 2-onder-1 kapwoningen en een aantal levensloopwoningen. Vrijwel alle woningen zijn verkocht. Hieruit blijkt maar weer dat veel mensen graag willen wonen in Leesten-Oost! 

Aannemer Nikkels bouwt de huizen. Omdat de woningen zo gewild zijn, doet BPD nog een kleine toegift: begin december is er nog een blok met 7 hoek- en tussenwoningen in verkoop gekomen.

Plannen voor 2019

Voor 2019 staat er nog veel moois op het nieuwbouwprogramma. BPD is achter de schermen druk in de weer met de architect en de aannemer voor opnieuw 25 woningen in een mix van vrijstaand, 2-onder-1 kap- en levensloopwoningen. Naar verwachting komen deze woningen nog voor de bouwvak 2019 in de verkoop.

Overzichtskaart 2019

Terug naar nieuwsoverzicht