Logo Leesten is TOP

WoonInfoCentrum (WIC)
Vandaag is het WIC gesloten, maak een afspraak >

Een nieuw verkaveling met BPO voor het Berghege

Wat is Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap?

Voor het Berghege West is een nieuwe verkaveling opgezet. Het Berghege is onderdeel van de nieuwbouwwijk Leesten-Oost in Zutphen. De opzet waarbij ruime kavels vanaf 750 m2 verkocht werden, is vervangen door een verkaveling bestemd voor zowel vrijstaande als twee-onder-één-kapwoningen. De vernieuwde verkaveling biedt ruimte voor 12 vrijstaande en 16 twee-onder-één-kapwoningen. Het aantal vierkante meters per kavel verschilt van 357 m2 tot 808 m2.

De verkoop van de kavels gaat in combinatie met begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO). Begeleid particulier opdrachtgeverschap betekent dat de kopers samen met Hegeman Bouwteam een woning ontwerpen en bouwen. De kopers maken gebruik van de 100% keuzevrijheid om zelf hun woning samen te stellen aan de hand van voorbeelden. Wij bieden potentiële kopers, na het overleggen van hun persoonlijke wensen, binnen tien (werk)dagen na het eerste gesprek een vrijblijvende offerte, een technische omschrijving en een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van deze offerte en de kavelprijs kan de potentiële koper eenvoudig zijn of haar budget toetsen.”

De kavels in het Berghege komen op korte termijn in de verkoop. Kijk op de website www.hegemanbouwteam.nl voor de laatste ontwikkelingen.

Hegeman Bouwteam helpt u graag verder!

Terug naar nieuwsoverzicht